NoName – Salon
Evenimente Bucuresti

Restaurant Nunta Bucuresti,
Salon Botez Berceni, Sector 2 3 4

 

Ambientul elegant alaturi de gustul mancarii, profesionalismul personalului si nu in ultimul rand preturile corecte, fac ca oferta resturantului NoName sa fie greu  de refuzat cand vine vorba de organizari evenimente, botez, nunta.

 

Restaurant Nunta Bucuresti – NoName va pune la dispozitie tot ce este necesar pentru evenimentul dumneavoastea:

  • aranjarea meselor, scaunelor si prezidiului
  • aranjamente florale si baloane
  • fotograf, cameraman si dj
  • tort si un personal calificat
  • un spatiu deosebit

Meniu Nunta All Inclusive

Meniu, nunta, botez Bucuresti,
sector 2 3 4, Berceni

 

Misterul si pasiunea pentru gatit se lasa descoperite in fiecare preparat. Credem cu tarie ca poti simti cu adevarat ce inseamna o mancare buna in cadrul unui eveniment special.

 

Restaurantul NoName a pregatit pentru dumneavoastra variante clasice de meniuri si meniu nunta all inclusive nunta, botez ,variante de bufet suedez pentru petreceri de firma sau evenimente corporate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nunta la cheie Sector 2 3 4 Berceni

Nunta la Cheie Bucuresti

Resturant No Name va pune la dispozitie locatia potrivita pentru nunta la cheie sau evenimentul dumneavoastra. Suntem alaturi in cele mai fericite momente ale vieti dar si in cele mai putin fericite.

Fie ca este vorba despre o petrecere privata, aniversara, o nunta de basm, un botez, o receptie, suntem pregatiti pentru a satisface cele mai exigente cerinte si de a pune in practica cele mai inedite si inovatoare idei.

Restaurant Nunta Bucuresti, Salon Botez Berceni, Sector 2 3 4