Telefon rezervari/comenzi: 021 332 00 29 / 0734 575 634 / 0769 966 179 Fa-ti o rezervare acum

Restaurant Bucuresti, Botez, Nunta, Berceni, Brancoveanu, Mariuca, Sector 4, Sector 3

Restaurant Bucuresti, Botez, Nunta, Berceni, Brancoveanu, Mariuca - Ambientul elegant alaturi de gustul mancarii, profesionalismul personalului si nu in ultimul rand preturile corecte, fac ca oferta resturantului sa fie greu  de refuzat. Fie o cina, o intalnire de afaceri sau un eveniment special din viata dumneavoastra, restaurantul nostru va intampina cu preparate culinare deosebite, cocktailuri, specialitati din cafea, o gama foarte larga de racoritoare si limonada. 

Restaurant Bucuresti, Botez, Nunta, Berceni, Brancoveanu, Mariuca, Sector 4, Sector 3

Misterul si pasiunea pentru gatit se lasa descoperit in fiecare preparat.

Credem cu tarie ca poti simti cu adevarat ce inseamna o mancare buna!

Restaurant Bucuresti No Name – Interiorul locatiei ofera multiple spatii de relaxare, in care poti sa sta de vorba cu prietenii, pe canapelele comode si primitoare, cu un design minimalist.
Resturant No Name  va pune la dispozitie locatia potrivita pentru evenimentul dumneavoastra. 

Restaurant Bucuresti, Botez, Nunta, Berceni, Brancoveanu, Mariuca

Avand doua locatii dispunem de 5 saloane .Restaurantul din strada Mariuca va ofera  2 saloane pentru evenimentele dumneavoastra.

Restaurantul NoName a pregatit pentru dumneavoastra variante clasice de meniuri ,variante de bufet suedez pentru petreceri de firma ,evenimente corporate.

Restuarant NO NAME este alaturi de dumneavoastra din anul 2010 tot timpul incercand sa indeplineasca dorintele dvs,in fiecare an am schimbat decorul restaurantului,am schimbat meniul aducand preparate noi pentru toate gusturile. Ne ocupam si de livrari mancare la domiciliu.


Fie ca este vorba despre o petrecere privata,aniversara,o nunta de basm,un botez,o receptie, Restaurant Bucuresti No Name este pregatit pentru a satisface cele mai exigente cerinte si de a pune in practica cele mai inedite si inovatoare idei. Restaurant Bucuresti No Name va pune la dispozitie tot ce este necesar pentru evenimentul dumneavoastea:aranjarea meselor si scaunelor, prezidiului, aranjamente florale, baloane, fotograf, cameraman, dj, tort si un personal calificat. Restaurant Bucuresti, Botez, Nunta, Berceni, Brancoveanu, Mariuca

 • Oferta Nunta 2017

  Oferta Speciala Nunta 2017

  Va oferim un DISCOUNT de 10 % * * Oferta valabila pentru contractele incheiate pana la data de 1.12.2016 ( pentru minim 40 de persoane)

  Vezi variantele de meniu!
 • Cununie

  Meniu Cununie - 110 lei

  Meniu Cununie - 110 lei / persoana 2 feluri de mancare, Open Bar, Aranjarea Salonului

  Vezi meniul complet!
 • Oferta Botez

  Meniu Botez Gold 2016 All Inclusive

  Meniu Botez Gold 2016 All Inclusive - 198 lei / persoana

  Vezi meniul complet!

Bonus Ursitoare


La meniurile all-inclusive se ofera BONUS pachet ursitoare.
Pentru evenimentele care au loc duminica, pentru orice tip de meniu se ofera BONUS pachetul ursitoare.

** Oferta valabila pentru minim 40 de persoane

Vezi variantele de meniu aici

Restaurant No Name va asteapta!