Salon Evenimente, Nunta, Botez Bucuresti, sector 2 3 4

Salon Evenimente, Nunta, Botez Berceni, sector 2 3 4

Restaurantul din strada Mariuca va ofera 2 saloane nunta, botez pentru evenimentele dumneavoastra, mai jos gasiti prezentarea saloanelor.

Salon Nunta Bucuresti, sector 2 3 4, Berceni

Esti in cautarea unui salon nunta bucuresti in sector 2 3 4 zona Berceni? Restaurant Nunta NoName este pregatit pentru evenimentul dvs. Avem doua saloane pregatite pentru o petrecere de succes.

Salon Nunta Bucuresti de 40 pana la 60 de persoane, pentru evenimente intr-un cadru placut. Suntem pregatiti pentru a satisface cele mai exigente cerinte si de a pune in practica cele mai inedite si inovatoare idei.

Salon Nunta Bucuresti – NoName va pune la dispozitie tot ce este necesar pentru evenimentul dumneavoastea:

  • aranjarea meselor, scaunelor si prezidiului
  • aranjamente florale si baloane
  • fotograf, cameraman si dj
  • tort si un personal calificat
  • un spatiu deosebit
Salon Nunta Bucuresti

Salon Botez Bucuresti, sector 2 3 4, Berceni

Esti in cautarea unui salon botez bucuresti in sector 2 3 4 zona Berceni? Restaurant botez NoName este pregatit pentru evenimentul dvs. Avem doua saloane pregatite pentru o petrecere de succes.

Salon Botez Bucuresti de 40 pana la 60 de persoane, pentru un botez intr-un cadru placut. Ambientul elegant alaturi de gustul mancarii, profesionalismul personalului si nu in ultimul rand preturile corecte, fac ca Salon Botez Bucuresti NoName sa fie alegerea perfecta.

Salon Botez Bucuresti – NoName va pune la dispozitie tot ce este necesar pentru evenimentul dumneavoastea:

  • aranjarea meselor, scaunelor si prezidiului
  • aranjamente florale si baloane
  • fotograf, cameraman si dj
  • tort si un personal calificat
  • un spatiu deosebit
Salon Etaj

Salon Etaj 1

Numar maxim de locuri: – 60

Suprafata salon: – 130 m2

Numar maxim de mese: – 6

Salon Parter

Salon Parter

Numar maxim de locuri: – 40

Suprafata salon: – 90 m2

Numar maxim de mese: – 4

Salon Evenimente Bucuresti, sector 2 3 4, Berceni

Esti in cautarea unui salon evenimente bucuresti in sector 2 3 4 zona Berceni? Restaurant evenimente NoName este pregatit pentru evenimentul dvs. Avem doua saloane pregatite pentru o petrecere de succes.

Salon evenimente Bucuresti de 40 pana la 60 de persoane, pentru evenimente intr-un cadru placut. Suntem pregatiti pentru a satisface cele mai exigente cerinte si de a pune in practica cele mai inedite si inovatoare idei.

Ambientul elegant alaturi de gustul mancarii, profesionalismul personalului si nu in ultimul rand preturile corecte, fac ca oferta resturantului NoName sa fie greu  de refuzat cand vine vorba de organizari evenimente, botez, nunta.

Solicita Rezervare
Salon Evenimente