NoName – Restaurant Bucuresti

Restaurant Bucuresti, Terasa sector 2 3 4, Berceni

 

Designul armonios al liniilor, cromatica rafinata care te va convinge ca este cel mai bun loc pentru o evadare in cotidian. Decorul si mediul elegant din Restaurant Bucuresti, Terasa cu muzica de buna calitate, si o mare varietate de bauturi si gustari, te fac sa te simti in largul tau.

NoName este aranjat elegant, aerul general fiind unul distins, iar atmosfera relaxanta. Restaurant Bucuresti, Terasa – este un spatiu decupat din realitate. Odata intrat pe usa restaurantului, stresul si grijile cotidiene sunt uitate afara, deoarece totul din aceasta cafenea este inspirat la relaxare.

Restaurant Bucuresti,
Terasa, Pizzerie

Meniu Terasa Restaurant Bucuresti,
sector 2 3 4, Berceni

 

Misterul si pasiunea pentru gatit se lasa descoperit in fiecare preparat. Credem cu tarie ca poti simti cu adevarat ce inseamna o mancare buna. Specialitatile culinare cu care va stau la dispozitie, multumesc chiar si cele mai rafinate gusturi.

Gyros de pui, Souflaki de porc, Pachetele de primavara, Humus, Burgeri  sunt doar cateva din minunatiile pe care le puteti gasi in aceast restaurant.

VEZI MENIUL

Calatorie culinara in jurul lumii – Mancare Romaneasca, Greceasca, Internationala, Asiatica – Chineazeasca Bucuresti, sector 2 3 4, Berceni!

Livrare la domiciliu

Am lansat meniul de Mancare la Oala – mai multe portii la un pret corect .

Mancare la Oala

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatia Potrivita

Terasa si Restaurant in Bucuresti,
sector 2 3 4, Berceni

 

Resturant NoName conceput ca si un lounge urban. Un loc potrivit pentru cei ce sunt in cautarea unui colt de liniste si relaxare in timpul zilei.

Lasa-te sedus de spatiul care imbina eleganta unui loc de intalnire a oamenilor de afaceri, cu atmosfera calda si romantica a timpului liber petrecut alaturi de prieteni sau persoana iubita.

Restaurant Bucuresti, Terasa, Pizzerie