Restaurant Bucuresti, Sector 2 3 4, Berceni

Restaurant Romanesc Bucuresti, Sector 2 3 4, Berceni

Restaurantul Romanesc din strada Mariuca este structurat cu parter si etaj dar si cu 2 terase, una incalzita si una in aer liber, mai jos gasiti prezentarea lor.

NoName – Restaurant Bucuresti, Sector 2 3 4, Berceni – suntem un restaurant romanesc care imbina si specificul international sau cel asiatic, astfel incat sa satisfacem si cele mai dorite pofte culinare.

Restaurantul NoName este aranjat elegant, aerul general fiind unul distins, iar atmosfera relaxanta. NoName – Restaurant Bucuresti, Sector 2 3 4, Berceni este un spatiu decupat din realitate.

Odata intrat pe usa restaurantului, stresul si grijile cotidiene sunt uitate afara, deoarece totul din aceasta cafenea este inspirat la relaxare.

 

Restaurant Bucuresti Sector 2 3 4 – Terasa

NoName – restaurant romanesc, international, asiatic, este structurat pe parter si etaj. Pe langa acestea va asteptam si cu doua terasa foarte relaxante. Una din terase este acoperita si incalzita, astfel incat sa va puteti recreea indiferent de anotimp.

Mai jos puteti vedea prezentarea structurii restaurantului, pentru a va putea decide in ce zona doriti sa savurati mancarurile romanesti, internationale sau asiatice.

Vezi unde este situat restaurantul
Restaurant Bucuresti, Sector 2 3 4, Berceni

Restaurant Parter

Numar maxim de locuri: 65

salon parter bucuresti sector 4

Restaurant Etaj 1

Numar maxim de locuri: 80

restaurant etaj bucuresti sector 4

Terasa Incalzita

Numar maxim de locuri: 120

terasa incalzita bucuresti sector 4

Terasa

Numar maxim de locuri:

terasa incalzita bucuresti sector 4